Geloof in groei


Welkom bij Christoffel! Als je werk wilt maken van je (verborgen) talenten, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze school vind je alles wat je nodig hebt om verder te groeien, om ervaring op te doen en zelfvertrouwen te ontwikkelen.

In een veilige en gestructureerde leeromgeving dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen. Samen met jou bouwen we zo aan een mooie toekomst.


Van samenwerken wordt iedereen beter. We zijn er dan ook van overtuigd dat een goede samenwerking tussen leerling, ouders/verzorgers en school een belangrijke voorwaarde is voor een succesvolle schoolcarrière.

 


Bij Christoffel is het onderwijs en de ondersteuning erop gericht om jou het vmbo-diploma te laten behalen.
Actueel

Nieuws
Image: Onderbouwfeest BLACK AND WHITE

Onderbouwfeest is een jaarlijks terugkerend feest voor alle 1ste en 2de jaars leerlingen van Christoffel Rijnesteinstraat en Heuvelstraat. 

lees meer >
Nieuws
Image: Boeken inleveren

Op maandagmiddag 10 juli moeten de boeken worden ingeleverd. Medewerkers van Van Dijk Educatief controleren de boeken en nemen ze in. Hier vindt u het inleverschema.

lees meer >
Nieuws
Image: Geslaagd op Christoffel
Ook de herexamens zijn gemaakt. Alle geslaagde leerlingen proficiat! Een overzicht van alle geslaagde leerlingen vindt u hier. lees meer >
Nieuws
Image: nieuwsbrief 2
Met het Christoffelnieuws willen wij graag weer een aantal zaken nader onder uw aandacht brengen. De uitgave van april ligt weer voor u klaar. lees meer >

 

Fotoalbum
Image: Ardennenkamp 2017

Het survivalkamp in de Ardennen was in 2017 weer een groot succes.

lees meer >