Groei in je eigen toekomst
Welkom bij De la Salle! Een kleine school waar je volop kansen krijgt om het beste uit jezelf te halen. Al meer dan negentig jaar zijn we een begrip in Baarle-Nassau en omstreken, onze naam staat garant voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Met een breed onderwijsaanbod en een betrokken docententeam helpen we al onze (brugklas) leerlingen succesvol op weg.
Op De la Salle bieden we mavo aan en hebben we de onderbouw van zowel de kaderberoepsgerichte leerweg als die van havo-vwo in huis. Voor het havo-vwo gedeelte werken we samen met het Onze Lieve Vrouwelyceum in Breda. De bovenbouw van de kaderberoepsgerichte leerweg volgen de leerlingen op Tessenderlandt in Breda.

 Op De la Salle zorgen we voor een gezellige sfeer en onderwijs in een omgeving waar leerlingen zich thuisvoelen. Onze school is vrij maar niet vrijblijvend. We houden van structuur en duidelijkheid.
Actueel

Nieuws
Image: Nieuwsbrief
Klik hier voor de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.
Geniet van de zomervakantie!
Nieuws
Image: Sluiting Magister

I.v.m. de zomervakantie is Magister tijdelijk gesloten voor ouders en leerlingen. Vanaf 28 augustus zal Magister weer beschikbaar zijn voor ouders en leerlingen.

Nieuws
Image: Feestelijke diploma uitreiking!

Feestelijke diploma-uitreiking op De la Salle!

lees meer >
Nieuws
Image: Geslaagd op De la Salle!

Alle geslaagde leerlingen proficiat!
Klik hier voor een overzicht van onze geslaagde leerlingen.

 

Fotoalbum
Image: Diploma-uitreiking mavo 4
Impressie van onze feestelijke diploma-uitreiking 2017! lees meer >
Fotoalbum
Image: Open Dag

Impressie van onze goed gelaagde Open Dag!

lees meer >