Groei uit tot wie je wil zijn

Tessenderlandt is een school voor mavo en voorbereidend mbo gelegen op een ruim terrein. Het is een kleinschalige en overzichtelijke school met een duidelijke structuur en een ondernemend karakter. De school wordt gekenmerkt door een vriendelijk pedagogisch klimaat en een plezierige leeromgeving.  Leerlingen worden opgeleid tot beginnende vakmensen. Dat gebeurt voor een groot deel in speciaal ingerichte vaklokalen die de beroepspraktijk zo goed mogelijk benaderen. Dat maakt onderwijs “echt” en spannend! We hebben o.a. een echt restaurant, een garagebedrijf en een beautysalon, maar er is meer. Als je interesse hebt in een technische, een economische of een opleiding in zorg en welzijn kom dan eens achter die gevel kijken. Je zult blij verrast worden met de mogelijkheden die Tessenderlandt jou te bieden heeft.Een vriendelijke sfeer is een belangrijk kenmerk van Tessenderlandt. Leerlingen moeten er zich veilig en op hun gemak voelen. Elkaar ontmoeten, samen leven en samen leren zijn belangrijk in een tijd waarin sociale media steeds nadrukkelijker aanwezig zijn. Actueel

Nieuws
Image: Halloween 2016

Bibberen, kippenvel en angstkreten. Nee, het is nog geen examentijd, maar de school is overgenomen door zombies en demonen.

lees meer >
Nieuws
Image: Survivalkamp tweedejaars

In de week van 19 augustus zijn de tweedeklas leerlingen naar de Ardennen geweest om een paar dagen te survivallen.

lees meer >
Nieuws
Image: Open Monumentendag 2016

Onze school stond tijdens de Open Monumentendag in het mooiste en belangrijkste monument  van de stad Breda, namelijk De Grote of Onze Lieve Vrouwen Kerk aan de Grote Markt. 

lees meer >