Geloof in groei


Welkom bij Christoffel! Als je werk wilt maken van je (verborgen) talenten, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze school vind je alles wat je nodig hebt om verder te groeien, om ervaring op te doen en zelfvertrouwen te ontwikkelen.

In een veilige en gestructureerde leeromgeving dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen. Samen met jou bouwen we zo aan een mooie toekomst.


Van samenwerken wordt iedereen beter. We zijn er dan ook van overtuigd dat een goede samenwerking tussen leerling, ouders/verzorgers en school een belangrijke voorwaarde is voor een succesvolle schoolcarrière.

 


Bij Christoffel is het onderwijs en de ondersteuning erop gericht om jou het vmbo-diploma te laten behalen.
Actueel

Nieuws
Image: Tessenderlandt goes IKEA
Op vrijdag 20 januari 2017 was het dan eigenlijk zover! Onze derdejaars leerlingen van economie & ondernemen gingen na een persoonlijke uitnodiging van IKEA Breda naar de kick-off voor de ministages. lees meer >
Nieuws
Image: Profielkeuze 2e jaars

Op 30 november jl. is er een voorlichtingsavond geweest over de profielkeuze voor de 2e jaarsleerlingen van onze school. De powerpointpresentatie van die avond kunt u hier nalezen.

Nieuws
Image: Schoolfeest onderbouw
Op 29 november was het schoolfeest onderbouw met thema neon. lees meer >
Nieuws
Image: Toekomstoriëntatie tweede leerjaar
De leerlingen van het tweede leerjaar namen op woensdag 16 november deel aan het project Toekomst Experience. lees meer >