Welkom bij Christoffel

Christoffel is een school voor mavo en voorbereidend mbo met leerwegondersteuning, gelegen in de wijk Ypelaar in Breda. Met zo'n 325 leerlingen is het kleinschalig en overzichtelijk. Christoffel is een resultaatgerichte school met een duidelijke structuur, kleine klassen en veel persoonlijke aandacht. De school wordt gekenmerkt door een warm pedagogisch klimaat en een plezierige leeromgeving. Er bestaat een grote samenwerking met locatie Tessenderlandt, vooral in de derde en vierde klassen.

Actueel
2e Jaars leerlingen schoolkamp bijna terug

De tweedejaars leerlingen die woensdag tot en met vrijdag op kamp zijn geweest in de Ardennen, worden vandaag (vrijdag) om ongeveer 15.45 uur terug op school verwacht.

meer...
Klaar voor een frisse start?

Op Christoffel werken we eraan om onze school steeds verder te ontwikkelen en onze kwaliteit en betrokkenheid beter te presenteren. Dit komt tot uiting in ons nieuwe logo en de compleet vernieuwde huisstijl die onze school een frisse, eigen uitstraling geeft.

Ook onze website zal er binnenkort heel anders uitzien. We houden u op de hoogte en wensen u een heel fijn schooljaar.
meer...
Wederom Beste School van Nederland

Voor de vierde keer op rij is Christoffel door Elsevier benoemd tot beste school voor één van haar leerwegen. Christoffel presteerde in de regio West-Brabant binnen het VMBO kaderberoepsgerichte leerweg beter dan de andere scholen. Elsevier vergelijkt jaarlijks alle middelbare scholen in Nederland op basis van gegevens van de Inspectie van het Onderwijs. Alle scholen met vwo, havo en vmbo worden hierin met elkaar vergeleken.

meer...


 


adres Van Riebeecklaan
Christoffel
Rijnesteinstraat 1
4834 LB Breda
tel: (076) 561 29 52
info@christoffelbreda.nl

Schoolgids
Met de informatie en de verdere school specifieke gegevens in deze gids hopen wij u een betrouwbare indruk te geven van Christoffel.

   

Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV
disclaimer | privacy | copyright