Welkom bij Christoffel

Christoffel is een school voor mavo en voorbereidend mbo met leerwegondersteuning, gelegen in de wijk Ypelaar in Breda. Met zo'n 325 leerlingen is het kleinschalig en overzichtelijk. Christoffel is een resultaatgerichte school met een duidelijke structuur, kleine klassen en veel persoonlijke aandacht. De school wordt gekenmerkt door een warm pedagogisch klimaat en een plezierige leeromgeving. Er bestaat een grote samenwerking met locatie Tessenderlandt, vooral in de derde en vierde klassen.

Actueel
Sluiting Magister

In verband met de zomervakantie is Magister tijdelijk gesloten voor ouders en leerlingen. Vanaf 6 september 2016 zal Magister weer beschikbaar zijn. Wij wensen u allemaal een fijne vakantie toe!

meer...
De geslaagden

De laatste herexamens zijn gemaakt en de uitslagen zijn bekend. Van de in totaal 71 examenkandidaten zijn er maar liefst 68 geslaagd. Allemaal van harte proficiat!! Klik op <meer> voor een overzicht van alle geslaagde leerlingen.

meer...
Christoffel winnaar Vakkanjers!

Fabian, Lorenzo, Jeno en Jan uit klas C1M hebben op donderdag 7 april de landelijke uitvindwedstrijd ‘jonge makers’ van Vakkanjers gewonnen (zie foto hiernaast). Uit 2929 inzendingen, en 80 schoolwinnaars, werd Christoffel in een spannende finale met tien andere scholen met hun idee “dakplant” de landelijke winnaar.

meer...
Wederom Beste School van Nederland

Voor de vierde keer op rij is Christoffel door Elsevier benoemd tot beste school voor één van haar leerwegen. Christoffel presteerde in de regio West-Brabant binnen het VMBO kaderberoepsgerichte leerweg beter dan de andere scholen. Elsevier vergelijkt jaarlijks alle middelbare scholen in Nederland op basis van gegevens van de Inspectie van het Onderwijs. Alle scholen met vwo, havo en vmbo worden hierin met elkaar vergeleken.

meer... 


adres Van Riebeecklaan
Christoffel
Rijnesteinstraat 1
4834 LB Breda
tel: (076) 561 29 52
info@christoffelbreda.nl

Schoolgids
Met de informatie en de verdere school specifieke gegevens in deze gids hopen wij u een betrouwbare indruk te geven van Christoffel.

   

Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV
disclaimer | privacy | copyright