Welkom bij Christoffel

Christoffel is een school voor mavo en voorbereidend mbo met leerwegondersteuning, gelegen in de wijk Ypelaar in Breda. Met zo'n 325 leerlingen is het kleinschalig en overzichtelijk. Christoffel is een resultaatgerichte school met een duidelijke structuur, kleine klassen en veel persoonlijke aandacht. De school wordt gekenmerkt door een warm pedagogisch klimaat en een plezierige leeromgeving. Er bestaat een grote samenwerking met locatie Tessenderlandt, vooral in de derde en vierde klassen.

Actueel
Wederom Beste School van Nederland

Voor de vierde keer op rij is Christoffel door Elsevier benoemd tot beste school voor één van haar leerwegen. Christoffel presteerde in de regio West-Brabant binnen het VMBO kaderberoepsgerichte leerweg beter dan de andere scholen. Elsevier vergelijkt jaarlijks alle middelbare scholen in Nederland op basis van gegevens van de Inspectie van het Onderwijs. Alle scholen met vwo, havo en vmbo worden hierin met elkaar vergeleken.

meer...
Schaatsen was weer gezellig

Op 12 en 13 januari jl. werd er weer geschaatst door de 1e en 2e klassen van Christoffel Rijnesteinstraat en Heuvelstraat. Er waren leerlingen die al konden schaatsen, er waren er die hebben leren schaatsen én er waren er die de snelste waren van iedereen. Bij de stempeltocht van de tweede klassen heeft Maarten Verhoeven de meeste rondjes geschaatst. Bij de eerste klassen werd deze winst gedeeld door Fabian ter Braak en Maryan Mohamed Lise met maar liefst 9 rondjes! Alle drie hebben zij de volgende dag een prijs in ontvangst mogen nemen. Het waren weer twee geslaagde middagen! Voor de foto zie 

meer...
Horrorfeest onderbouw groot succes

Op 25 november jl. is het jaarlijkse onderbouwfeest weer een enorm succes geworden. Het thema was 'horror' en dat was te zien ook! De ene leerling zag er nog enger uit dan de andere. Zelfs het personeel had zich uitgedost als een angstaanjagende verschijning. Klik op <meer> voor prachtige foto's.

meer...
VMBO On Stage en de Doe-Dag
Om VMBO-leerlingen in contact te laten komen met de praktijk worden er door VMBO Breda on Stage twee informatiedagen georganiseerd. Lees meer over het VMBO On Stage Beroepenfeest en over de Doe-Dag. meer...

 


adres Van Riebeecklaan
Christoffel
Rijnesteinstraat 1
4834 LB Breda
tel: (076) 561 29 52
info@christoffelbreda.nl

Schoolgids
Met de informatie en de verdere school specifieke gegevens in deze gids hopen wij u een betrouwbare indruk te geven van Christoffel.

   

Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV
disclaimer | privacy | copyright