Welkom bij De la Salle

                                                                                    

De la Salle is een school voor mavo, havo en vwo. Sinds 1999 maakt De la Salle deel uit van Scholengemeenschap Breda en daarbinnen van de unit Tessenderlandt. De naam Tessenderlandt is afgeleid van Taxandria, de oudste naam van Brabant.

Op onze website kunt u o.a. de behaalde resultaten van uw zoon / dochter inzien, de uitgereikte brieven nalezen en up-to-date gehouden worden met onze rubriek 'Actueel'. Zo kunt u de studie van uw zoon / dochter op De la Salle gemakkelijk(er) volgen; een studie waar wij ons graag voor inzetten! 


NIEUWS


Op De la Salle werken we eraan om onze school steeds verder te ontwikkelen en onze kwaliteit en betrokkenheid beter te presenteren. Dit komt tot uiting in ons nieuwe logo en de compleet vernieuwde huisstijl die onze school een frisse, eigen uitstraling geeft. Ook onze website zal er binnenkort heel anders uitzien. We houden u op de hoogte en wensen u een heel fijn schooljaar.


Gymshirt De la Salle

Vanaf nu kunnen de gymshirts met het nieuwe logo van De la Salle worden besteld. Klik op de button bovenaan de website om een shirt en eventueel bijpassende short te bestellen via de website van Sportemotion.


De geslaagden

Nu ook de uitslagen van het tweede tijdvak van het Centraal Examen binnen zijn willen wij alle leerlingen die geslaagd zijn van harte feliciteren met hun diploma. Op De la Salle zijn van de 54 examenkandidaten er 53 geslaagd: een percentage van 98.15 %, een resultaat waar wij trots op zijn!!

Klik hier voor een overzicht van de geslaagde leerlingen.

 

LAKS wil de mening van vmbo'ers horen! Klik verder en geef je mening mbv een vragenlijst!

 

Nieuwsbrief 3 De la Salle

 

Aanmeldingsformulier schooljaar 2016/2017

 

Huiswerkbegeleiding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   adres De La Salle
De la Salle
Sportlaan 1
5111 BX Baarle-Nassau
tel: (013) 507 94 95
info@delasalle.nl

  Twitter

AANMELDEN:

                              
Aanmeldingsformulier       Schoolgids
            2016-2017                  2015- 2016 


                 
                                    
                        


Puberbrein


                   


Sociale Media
Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV
disclaimer | privacy | copyright